Tüm dünyanın yaşama alışkanlıklarının değiştiği pandemi döneminde, çocukların enerjilerini evlerinde atmak zorunda kalması, yaşanan ev kazası sayısında da ciddi bir artış yarattı.
İstanbul Gönüllüleri olarak 0-6 yaş çocuklarda oluşabilecek ev kazaları ve bu kazaların önlenmesi konusunda farkındalık oluşturmak için Sakarya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nursan Çınar’ın katılacağı ve moderasyonunu Meltem Acarlı'nın gerçekleştireceği “Çocuklarda Ev Kazalarının Önlenmesi” etkinliğini düzenliyoruz.
19 Ocak Salı günü saat 21:00'de gerçekleşecek etkinliğe siz de 'Kayıt Ol' kısmından kayıt yaptırabilirsiniz.
Ardından tarafınıza gönderilecek mail içerisinde bulunan ZOOM bağlantısı ile etkinlik gününde ve saatinde girişinizi gerçekleştirebilirsiniz.