Dünyanın Duvarları Konuşunca - Fotoğraf Gösterisi

İstanbul Gönüllüleri Fotoğraf Kulübü üyemiz Fotoğraf Sanatçıları Haldun Durukan ve Cem Sarvan'ın, yapacağı "Dünyanın Duvarları Konuşunca" isimli fotoğraf gösterisine hepinizi bekliyoruz.

Son yıllarda sokak sanatı çoğunlukla eskinin yalnız ve ruhsuz duran duvarlarına odaklandı. Dünyanın her yerinde duvarlar şenlenmeye, anlatmaya, konuşmaya ve günlük yaşamın içinde var olmaya başladı. Türkiye de buna kayıtsız kalmadı. Eskiden önünden hızlı hızlı geçilen duvarlar artık durulup bakılan, önlerinden geçen hayatı da içine almış yeni bir yaşam sahnesi oldular. Üstelik zaman içinde sürekli değişen çehreleriyle ayrıcalıkları da var. "Graffitti" ya da "Mural Sanatı" bir eğlence olarak başlamıştı ancak artık sürekli değişen yeni bir sanat akımına, sürprizlerle dolu bir bienale dönüştü.

Bu kez yolculuğumuz duvarların rehberliğinde. Bakalım duvarlar neler anlatacak?

26 Haziran Pazar günü saat 21:00'de gerçekleştirilecek etkinliğe, siz de 'Kayıt Ol' kısmından etkinliğe kayıt yaptırabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra tarafınıza gönderilecek mail içerisinde bulunan ZOOM bağlantısı ile etkinlik gününde ve saatinde girişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

NE ZAMAN?
Kasım 30, 2023 09:00 - 9pm
Üzgünüz, bu faaliyet için kayıtlar kapandı.
-->